Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen) recept
Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen) recept

Sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in stukken.
Week de santen in een kop water.
Maak de tomaat schoon en snijd deze in stukken.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Fruit de uien en knoflook in wat slaolie.
Voeg dan de peteh en daon salam toe.
Laat dit ca. 3 minuten door fruiten en voeg de tomaat, garnalen en de rest van de ingrediënten toe.
Doe de gesmolten santen en het vlees erbij en zet, zodra het begint te koken, het vuur laag.
Laat het gerecht zachtjes gaar sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sambal goreng basah (licht pittig rundvlees met garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven