Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sajoer ikan pedah (gezouten vis) recept
Sajoer ikan pedah (gezouten vis) recept

Sajoer ikan pedah (gezouten vis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotten schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Snijd de lomboks in ringetjes.
Snijd de mais van de kolven en de aubergine in plakjes.
Wrijf de kemirienoten fijn in een vijzel.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten, de lomboks en de knoflook voor 2 minuten.
Voeg dan de aubergine en de mais toe en bak dit voor 5 minuten.
Dan de vis en de asem toevoegen en dit nog 5 minuten stoven.
Vervolgens de garnalen, het zout en de kokosmelk toevoegen en het geheel nog 10 minuten zachtjes laten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sajoer ikan pedah (gezouten vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven