Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Roux


Ingrediënten


Bereidingswijze


Smelt de boter in een pan zonder te kleuren.
Voeg op laag vuur de gezeefde bloem toe en roer door elkaar met een spatel.
Maak de ui schoon en snipper deze heel fijn.
Voeg de ui toe en gaar de roux op laag vuur zonder te kleuren.
Als de roux gaat "zweten" is hij klaar.
Verwerk een warme roux met een koude vloeistof en een koude roux met een warme vloeistof.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit roux recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven