Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Risolles (flensjes gevuld met kippenragout) recept
Risolles (flensjes gevuld met kippenragout) recept

Risolles (flensjes gevuld met kippenragout)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de flensjes zoals u gewend bent.
Maak dan de vulling: Pel de ui, snijd hem fijn en fruit hem in de boter met de prei, selderij, peentjes, doperwtjes, suiker en zout.
Roer het gehakt erdoor.
Maak van de melk, bloem, peper en nootmuskaat naar smaak een gebonden sausje.
Meng de gefruite groenten en het gehakt hierdoor tot een ragout ontstaat.
Verdeel de ragout over de flensjes, vouw ze dicht en plak ze vast met wat water.
Roer de eierdooier los.
Wentel de flensjes door de eierdooier en dan door paneermeel.
Bak ze in niet te hete olie op een middelmatige warmtebron goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit risolles (flensjes gevuld met kippenragout) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven