Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rijst en erwtjes met garam masala recept
Rijst en erwtjes met garam masala recept

Rijst en erwtjes met garam masala


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip de dille fijn.
Snijd de ui in dunne ringen.
Kook de doperwtjes beet gaar.
Was de rijst enkele malen en laat het uitlekken.
Giet er ruim water over en laat dit 30 minuten intrekken.
Laat de rijst dan goed uitlekken.
Verhit boven middelhoog vuur de olie in een kleine braadpan. Voeg, als de olieheet is, de ui toe en fruit die al omscheppend goudbruin.
Voeg de rijst, het zout, de garam masala en de dille toe en roerbak 1 minuut.
Giet er de bouillon bij en breng het geheel aan de kook.
Sluit de pan goed af, zet het vuur heel laag en laat het gerecht 20 minuten koken.
Voeg dan de uitgelekte doperwtjes toe, sluit de pan weer goed af en nog 6 minuten koken.
Roer alles voor het serveren neg eens zachtjes door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rijst en erwtjes met garam masala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven