Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raita met komkommer (yoghurt met komkommer) recept
Raita met komkommer (yoghurt met komkommer) recept

Raita met komkommer (yoghurt met komkommer)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de komkommer in de lengte in dunne reepjes.
Dit is de traditionele manier om komkommer te snijden.
Soms bevat een raita dobbelsteentjes of grote stukken komkommer, maar door dunne reepjes te gebruiken, kan de yoghurt beter met de komkommer worden gemengd.
Meng met een vork het zout en de helft van de paprikapoeder goed door de yoghurt.
Roer nu heel voorzichtig de reepjes komkommer erdoor.
Strooi er als garnering de rest van de paprikapoeder en de kruizemunt over.
Laat de raita voor het opdienen ongeveer 2 uur goed koelen.

Serveersuggesties

Een raita is een 'brandblusser' die veel mensen graag gebruiken als de maaltijd flink pittig is.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit raita met komkommer (yoghurt met komkommer) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven