Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Raapstelen stamppot recept
Raapstelen stamppot recept

Raapstelen stamppot


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Kook de aardappelen gaar in water met wat zout. Giet goed af en laat even droogstomen. Maak de aardappelen heel fijn met een aardappelstamper.
Doe beetje bij beetje de warme melk erbij en werk die met de aardappelstamper door de aardappelen tot er een mooi gladde puree ontstaat. Roer er dan de boter en de mosterd door. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de raapstelen klein en roer ze met een houten lepel door de puree tot ze een beetje slinken.

Smaak goed bij gebraden kogelbiefstuk met champignons (voor recept zie hieronder) of de gebakken koolvisfilet uit de maaltijd van de week hierboven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit raapstelen stamppot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Lees de column van Hilde Tjakka, chia!
  De populariteit van chia reikt inmiddels verder dan de natuurwinkel. We hebben namelijk ontdekt dat slechts een paar zaadjes al een enorme boost aan eiwitten, voedingsvezels en gezonde vetzuren geven. Bovendien kan het helpen bij afvallen omdat het een vol gevoel geeft. Maar deze Superman onder de superfoods kan helaas ook negatieve gezondheidseffecten teweegbrengen.

  Lees verder Meer columns
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven