Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindang Telor (gekookte eieren in sausje) recept
Pindang Telor (gekookte eieren in sausje) recept

Pindang Telor (gekookte eieren in sausje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Schil de kunyit en laos en rasp deze fijn.
Kneus de serehstengel met de achterzijde van een mes.
Kook de eieren in 8 minuten hard en laat ze schrikken onder koud water en pel ze.
Wrijf de ui, knoflook, olie, asem, serehstengel kunyit en laos tot een mooie homogenen kruidenpasta.
Verhit de olie in een wok.
Fruit de kruidenpasta goudbruin, voeg de gula djawa toe en laat het geheel even aan de kook komen.
Laat de eieren 10 minuten in de saus stoven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pindang telor (gekookte eieren in sausje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven