Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepesan be pasih (zeebaars pakketjes) recept
Pepesan be pasih (zeebaars pakketjes) recept

Pepesan be pasih (zeebaars pakketjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bananenbladeren in stukken van 15 cm.
Wrijf de visfilet in met zout en met een gelijkmatige laag boemboe.
Dek de vis af en laat het 6 uur op een koele plek staan.
Leg elk filetstukje vis in het midden van een bananenblad, leg daarop 2 blaadjes citroenbasilicum en een blaadje salam.
Vouw dan het bananenblad om de visfilet en maak er pakketjes van, die u vastzet met biteng.
Stoom deze pakjes ongeveer 15 minuten en rooster ze daarna boven een houtskoolvuur totdat de bladeren bruin verkleuren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pepesan be pasih (zeebaars pakketjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven