Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pepes Bandeng Diasap (gestoomde makreel pakketjes) recept
Pepes Bandeng Diasap (gestoomde makreel pakketjes) recept

Pepes Bandeng Diasap (gestoomde makreel pakketjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de daun djeruk purut schoon en fijn.
Snij de makreel aan de buikzijde open en leg hem plat op de rugzijde.
Verwijder de midden- en buikgraten.
Meng de sjalotjes met de knoflook, de daun djeruk purut, kunyit, citroensap, sambal badjak en ketjap manis in de vijzel.
Wrijf het geheel tot een mooie gladde kruidenmassa.
Smeer de binnen zijde van de vis in met de kruidenmassa.
Laat de vis een paar uur liggen zodat de kruiden massa goed in kan trekken.
Verpak de vis in bananenbladeren.
Leg de vis op de BBQ en rooster de vis in ongeveer 25 minuten gaar.
Dit kan ook in de oven klaar gemaakt worden verwarm de oven op 180 C voor en leg de vispakketjes 20 minuten in de oven tot deze gaar zijn.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pepes bandeng diasap (gestoomde makreel pakketjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven