Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paté van varkensvlees recept
Paté van varkensvlees recept

Paté van varkensvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat het varkensvlees, varkenslever en nekvlees malen door de slager.
Verwarm de oven voor op 160°C.
Doe al het vlees samen in een mengkom en kruid met peper, zout en salie naar smaak.
Kneed door elkaar.
Doe er de bouillon en azijn bij en meng.
Breek de eieren, klop ze los en kneed ze door het vlees.
Doe de paté in een ingevette terrinevorm en druk goed aan.
Pel en snipper de knoflook.
Werk de paté af met knoflook, peperbolletjes, jeneverbessen, laurier en tijm.
Zet de paté 45 minuten tot 1 uur in de oven.
Laat een nachtje afkoelen en ontvorm.
Garneer met de veenbessen en serveer met knapperige toast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit paté van varkensvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven