Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paté van ei recept
Paté van ei recept

Paté van ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed een cakevorm met plasticfolie. Bekleed vervolgens de pasticfolie met gerookte zalm die elkaar gedeeltelijk overlappen, zodat je de zalm later dicht kunt vouwen. Snijd de prei in dunne ringen. Kook de eieren hard en snijd ze in grove stukken. Smelt de helft van de margarine in de pan. Voeg de prei toe en stoof deze op een laag vuur al roerend in 5 minuten zacht. Doe de rest van de margarine in de pan en laat het smelten. Voeg al roerend de stukjes ei en de peterselie toe. Neem de pan van het vuur en roer de mosterd en kaas goed door het preimengsel. Breng het geheel op smaak met zout en peper uit de molen. Schep dit mengsel over in de cakevorm en druk het stevig aan. Vouw de zalmterug, zodat de hele paté bedekt is. Plaats de vorm ongeveer 3 uur in de koelkast tot de paté stevig is geworden. Stort dan de paté uit de vorm.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paté van ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven