Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pangsit pedis (pittige pangsit) recept
Pangsit pedis (pittige pangsit) recept

Pangsit pedis (pittige pangsit)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf alle ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Meng de boemboe door het gehakt en kluts het ei.
Snijd de loempiavellen in vieren en dan de stukjes diagonaal zodat er driehoekjes gevormd worden.
Leg op elk driehoekje een klein beetje van het gehaktmengsel en smeer de randjes in met het geklutse ei.
Vouw het driehoekje dicht als een envelopje.
Verhit in een wok de olie en frituur de pakjes hierin.
Laat de pangsits daarna goed uitlekken op keukenpapier.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pangsit pedis (pittige pangsit) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Pangsit pedis (pittige pangsit) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Heerlijk, ik heb het gemaakt. Door het gehakt heb ik nog een fijn gesneden lente uitje toegevoegd en wat fijn gesneden koriander.
    Marianne van Dalen gaf dit recept op 26 december 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven