Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oedang sangar bandang (pittig gekruide garnalen) recept
Oedang sangar bandang (pittig gekruide garnalen) recept

Oedang sangar bandang (pittig gekruide garnalen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de kemirienoten fijn tot een pasta.
Verwijder de zaadlijsten uit de pepers en wrijf deze fijn.
Maak de ui schoon en wrijf deze tot pasta.
Marineer de garnalen ca. 12 uur in een mengsel van gemalen kemirienoten, groene peper, ui, laos, koenjit, trassie en sereh waaraan de kokosmelk is toegevoegd.
Bak de garnalen aan in olie en blus af met asemwater en citroensap.
Even doorbakken en direct serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oedang sangar bandang (pittig gekruide garnalen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven