Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
    Fruit in wat olie de knoflook, de en de .
    Week in 2 eetlepels heet water de en voeg hier alle overgebleven kruiden aan toe.
    Roer dit alles goed door en doe dit bij de en laat dit mee bakken tot dit lekker geurt.
    Voeg de toe en laat alles 3 minuten door sudderen.
    Als laatste doet u de erbij.
    Schep het geheel goed door
    Naar smaak kunnen er nog wat extra kruiden toegevoegd worden, maar de moet wel de overhand hebben.
    Dien dit gerecht op met witte rijst.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in garnalen en trassi
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies
RESET

Nee je bent niets vergeten dit is een redelijk droog gerecht. Als je het geheel sappiger wil maken kan je meer water toevoegen. Maar gebruik dan ook wat meer kokos. Een redelijke meng verhouding ka... Lees reactie
jaccor 2 februari 2013
Hé Jaccor, ben met oedang kerrie bezig maar er ontstaat geen sappig maar droog gerecht. Ben ik iets vergeten?
Mar 2 februari 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
105 kcal
5%420 kcal
Vetten
3 g.
5%12 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus)