Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus) recept
Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus) recept

Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
Fruit in wat olie de knoflook, de uien en de trassi.
Week in 2 eetlepels heet water de kokos en voeg hier alle overgebleven kruiden aan toe.
Roer dit alles goed door en doe dit bij de uien en laat dit mee bakken tot dit lekker geurt.
Voeg de citroensap toe en laat alles 3 minuten door sudderen.
Als laatste doet u de garnalen erbij.
Schep het geheel goed door
Naar smaak kunnen er nog wat extra kruiden toegevoegd worden, maar de kerrie moet wel de overhand hebben.
Dien dit gerecht op met witte rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oedang kerrie (garnalen in kerriesaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Oedang kerrie (garnalen in kerriesaus) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Nee je bent niets vergeten dit is een redelijk droog gerecht. Als je het geheel sappiger wil maken kan je meer water toevoegen. Maar gebruik dan ook wat meer kokos. Een redelijke meng verhouding ka... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 2 februari 2013 5 uit 5 sterren
  • Hé Jaccor, ben met oedang kerrie bezig maar er ontstaat geen sappig maar droog gerecht. Ben ik iets vergeten?
    Mar gaf dit recept op 2 februari 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven