Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oedang besar panggang (garnalen op saus) recept
Oedang besar panggang (garnalen op saus) recept

Oedang besar panggang (garnalen op saus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snijd deze in plakjes.
Fruit de ui in wat olie en voeg alle ingrediŽnten, behalve de room toe, samen met een kopje water.
Laat iets inkoken.
Haal de pan van het vuur en voeg de room toe.
Prik de garnalen op satťstokjes, haal ze door de hete olie en grill ze tot ze gaar zijn.
Breng op smaak met wat citroensap, peper en knoflook.
Haal ze van de stokjes en serveer ze op de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oedang besar panggang (garnalen op saus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven