Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi) recept
Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi) recept

Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi)


Ingrediënten


47

Bereidingswijze


Kook de rijst en laat deze afkoelen.
Maak de kip filets schoon en snij deze in blokjes.
Was de taugé en laat deze goed uitlekken.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de paprika dc schoon en snij deze in blokjes.
Maak de paksoi schoon en snij deze in reepjes.
Verhit de olie in de wok.
Fruit de ui en knoflook aan in de wok tot deze begint te kleuren.
Voeg de kip toe als de uien en knoflook licht begint te kleuren.
Voeg de paprika toe en bak deze aan tot deze beet gaar is.
Voeg de paksoi toe en schep het geheel goed door en laar het slinken
Voeg het zout toe.
Schep er tot slot de taugé en de ketjap door.
Serveer met sambal en rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Nasi Goreng paksoi (gebakken rijst met kipfilets met paksoi) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Moet je de kip niet bakken en er doorheen gooien?
    Imke gaf dit recept op 17 januari 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven