Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Nasi Goreng Djawa (gebakken rijst met sjalotjes) recept
Nasi Goreng Djawa (gebakken rijst met sjalotjes) recept

Nasi Goreng Djawa (gebakken rijst met sjalotjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Kook de rijst met wat zout gaar.
Giet het af en laat het 15 minuten met deksel op de pan staan.
Verhit de olie in een wok en fruit de knoflook lichtbruin.
Laat de sjalotten, trassi en de sambal mee fruiten.
Voeg het paprikapoeder toe en de rijst en bak het geheel tot de rijst goudbruin in de kruidenmassa.
Schep het geheel goed door tot er een homgene massa ontstaat.
Voeg de lombok toe en sche deze door het geheel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit nasi goreng djawa (gebakken rijst met sjalotjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven