Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Martabak Manis Dua (dubbelgeklapte koek met pinda-kaas-vulling)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng de meelsoorten met de suiker en het zout.
Verwarm de melk en roer de gist er door.
Roer dit door het meel en mix dan de eieren één voor één er door.
Bedek de kom met een natte theedoek en laat het deeg op een warme plek 30 minuten rijzen.
Leg een (glazen)deksel op de pan en bak op laag vuur een dikke
pannenkoek aan één kant bruin
Bestrooi de ongebakken kant met wat suiker en laat de koek nog even
doorbakken.
Leg de koek op een broodplank en smeer de koek in met wat boter. Bestrooi de koek met kaas, pinda's, hagelslag en gecondenseerde melk.
Klap de koek dubbel.
Bestrijk hem met wat boter en snijd hem in stukken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit martabak manis dua (dubbelgeklapte koek met pinda-kaas-vulling) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven