Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Leverworst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de lever in blokjes.
Doe alle ingrediŽnten in een pan en voeg een kwart liter water toe.
Breng het aan de kook en laat het geheel een kwartier koken.
Giet het af en neem de kruidnagelen eruit.
Pureer het mengsel in de keukenmachine.
Vul de worstzakjes met dit mengsel.
Breng een grote pan water aan de kook en kook de worsten 50 minuten.
Laat ze afkoelen en snijd ze vlak voor het eten in plakken.
Serveer met mosterd.

Serveersuggesties

Worstzakjes kan je bij een goede slager kopen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit leverworst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Leverworst heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Laat het geheel goed uitlekken Heeft dit nog niet het effect dat de worst steviger wordt Ik gebruik dan wat mager spek als toevoeging Maak dit fijn tot een dikke brij en meng dit door het geheel ... Lees reactie
    Jaccor gaf dit recept op 11 december 2014 5 uit 5 sterren
  • Ik maak ook leverworsten! Maar, ik heb wel eens problemen met de stevigheid, wat doe ik daar voor in. De een zegt pannenkoekmeel, de ander weer wat anders, ik weet het ook niet meer.
    Harrie Peters gaf dit recept op 10 december 2014 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven