Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lapis ingris (rundvlees gerecht) recept
Lapis ingris (rundvlees gerecht) recept

Lapis ingris (rundvlees gerecht)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf het vlees in met peper, zout en nootmuskaat.
Maak de ui schoon en snipper deze.
Vermeng de uien met de sambal, de eieren en zout.
Wentel het vlees daardoor.
Bak het vlees aan weerszijden bruin en blus het geheel af met bouillon, waaraan de kruidnagels zijn toegevoegd.
Kook het gerecht nog even door.
Bind de saus met paneermeel.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit lapis ingris (rundvlees gerecht) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven