Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kue Dadar Bawang dan Santen (uienpannenkoek met kokossaus) recept
Kue Dadar Bawang dan Santen (uienpannenkoek met kokossaus) recept

Kue Dadar Bawang dan Santen (uienpannenkoek met kokossaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en hak ze fijn.
Doe ze in een schaal met de rijst, bloem, 125 milliliter water, beetje zout, suiker en de arachideolie.
Meng alles goed en laat het even rusten.
Meng voor de saus de kokosmelk, tomatenketchup, sambal, beetje zout en de peper en zet het apart.
Verhit de olie in een wok en bak een gedeelte van het rijstmengsel goudbruin. Draai de koek en bak de andere kant.
Bak de rest van het beslag.
Doe voor de saus olie in de wok en fruit de lente uitjes en de saus. Roerbak dit een paar minuutjes en giet het over de koeken.
Serveer met roerbakgroentes naar eigen smaak.

Serveersuggesties

Varieer naar eigen smaak, bijvoorbeeld prei in plaats van de uien. Roerbak kip samen met de groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kue dadar bawang dan santen (uienpannenkoek met kokossaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven