Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Korianderchutney recept
Korianderchutney recept

Korianderchutney


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdoe de chilipepers van zaadlijsten en zaad en hak ze fijn.
Schil en rasp de gemberwortel.
Week de tamarindepeulen 12.5 minuten in 2 kopjes heet water en knijp de pulp eruit.
Herhaal dit tot alle pulp er is uitgeperst.
Doe alle ingrediŽnten in een blender en mix tot een gladde massa is ontstaan.
Breng de chutney zo nodig met nog wat suiker en zout op smaak.

Allergenen Informatie

Voor dit korianderchutney recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven