Kippenragout

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze heel fijn.
    15 gram verhitten en de fruiten.
    De fond, , , en en naar smaak toevoegen en aan de kook brengen.
    De kipfilets hierin leggen en circa 15 minuten tegen de kook aan houden.
    De fijnhakken.
    De kip uit de bouillon nemen en in kleine stukjes snijden.
    De uit de bouillon halen.
    De rest van de smelten, de erdoor roeren en even laten garen.
    De bouillon scheutje voor scheutje toevoegen tot een gladde saus ontstaat.
    De en stukjes kip erdoor roeren en de ragout nog circa 8 minuten verwarmen tot hij dik en romig is.
    Op smaak brengen met en en bestrooien met .
25
25
25

Variaties op Kippenragout

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Kippenragout
VariatieAantalGang
Kippenragout6Warm
Pasteitjes met kippenragout2Lunchgerechten
Kippenragout met champignons2Lunchgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Kippenragout heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Dit was als klein kind mijn lievelingseten en was benieuwd of het nog net zo lekker is. Dit recept voldoet ruimschoots aan mijn verwachtingen! Iets minder room er in gedaan en de hoeveelheid bouillon ... Lees reactie
Judith 19 november 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
195 kcal
9%780 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
3%0 g.
Waarvan onverzadigd
1 g.
4%4 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kippenragout