Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip-kerrie-ragout recept
Kip-kerrie-ragout recept

Kip-kerrie-ragout


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Kook de kip voor in de kippenbouillon, haal ze er uit en snij ze in blokjes. Maak en roux van de boter en de bloem en voeg 500 gram van de overgebleven kippen bouillon al roerend in gedeelten toe, als laatste op smaak maken met de kerrie, zout en peper, roer dan de kip blokjes erdoor en laat de ragout nog even doorkoken, klaar voor gebruik bij een pastei, brood of rijst.

Allergenen Informatie

Voor dit kip-kerrie-ragout recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven