Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kerrie Benggala Telor (eieren in kerriesaus) recept
Kerrie Benggala Telor (eieren in kerriesaus) recept

Kerrie Benggala Telor (eieren in kerriesaus)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren in ruim water 7 minuten hard laat ze schikken met koud water en pel de eieren.
Kneus de sereh stengels.
Maak de gemberwortel schoon en rasp deze fijn.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Meng de mosterd met 250 milliliter kokosmelk.
Verhit in een wok de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten.
Voeg dan de eieren toe en bak deze 2 minuten mee.
Dan de mosterd/kokosmelk toevoegen samen met de sereh, de kruidnagel, de gember en het zout en dit 5 minuten zachtjes stoven.
Dan de overige kokosmelk toevoegen en het geheel laten stoven totdat de saus in ingedikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kerrie benggala telor (eieren in kerriesaus) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven