Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Keripik tempeh (krokant gebakken tempeh) recept
Keripik tempeh (krokant gebakken tempeh) recept

Keripik tempeh (krokant gebakken tempeh)


Ingrediënten


470

Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en snijd deze fijn.
Snijd de tempeh in de lengte in tweeŽn en dan in zeer dunne plakjes.
Fruit de knoflook met suiker, ketumbar, sambal, sereh en zout in wat olie.
Voeg de santen toe met wat water en roer alles door elkaar tot de santen zijn opgelost.
Laat het geheel wat afkoelen en schep de stukjes tempeh er voorzichtig doorheen.
Bak ze in de hete olie lichtbruin en knapperig.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit keripik tempeh (krokant gebakken tempeh) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven