Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Keema (gekruid rundergehakt) recept
Keema (gekruid rundergehakt) recept

Keema (gekruid rundergehakt)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en snipper deze.
Smelt de ghee in een grote pan en fruit er de uien en knoflook op een laag vuur in 4.5 minuten zacht in.
Voeg specerijen, zout en peper toe en roerbak het mengsel nog 3 minuten.
Voeg het gehakt toe en bak het onder geregeld roeren goudbruin. Bak nog 10 minuten door tot het vlees gaar en de curry droog is.
Serveer warm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit keema (gekruid rundergehakt) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven