Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfspaté recept
Kalfspaté recept

Kalfspaté


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui fijn.
Knip de oregano zeer fijn.
Pureer de lever in een food processor, doe de gehakt erbij en pureer nog eventjes.
Meng dit vleesmengsel met alle andere ingrediënten behalve het spek.
Bekleed een cakevorm met bacon en schep het vleesmengsel erin.
Dek het af met bacon.
Bak de paté een uur op 175°C.

Allergenen Informatie

Voor dit kalfspaté recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven