Kacang kokos (gebakken pinda’s, kokos en kruiden)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Bijgerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Keukenspullen
- Koekenpan
Bereidingswijze
- Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
 Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
 Rooster de in een droge koekenpan en laat het onder goed roeren lichtbruin kleuren.
 Voeg de 's toe en bak die een paar minuten mee.
 Voeg aan de en de 's de , knoflook, , en gula djawa toe.
 Laat alles en paar minuten goed mee bakken.
 Schep het geheel constant om verbranding tegen te gaan.
 Dit bijgerecht kan zowel koud als warm geserveerd worden.
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Kacang goreng (gebakken pinda’s)450m Kacang goreng (gebakken pinda’s)450m
- 
      
      
      Recept
         Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)420m Atjar Ketimun dan Kacang (komkommer met pinda’s op zuur)420m
- 
      
      
      Recept
         Kacang saus (1)445m Kacang saus (1)445m
- 
      
      
      Recept
         Sambal kacang (pindasambal)430m Sambal kacang (pindasambal)430m
- 
      
      
      Recept
         Asinan Okan ( zoetzure komkommer en pinda’s)440m Asinan Okan ( zoetzure komkommer en pinda’s)440m
- 
      
      
      Recept
         Hati rebus (Gebakken lever gestoofd in bouillon)445m Hati rebus (Gebakken lever gestoofd in bouillon)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- pinda is niet geschikt voor een pinda-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 57 kcal | 2% | 570 kcal | 
| Vetten | 6 g. | 8% | 60 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |