Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kacang kokos (gebakken pinda’s, kokos en kruiden) recept
Kacang kokos (gebakken pinda’s, kokos en kruiden) recept

Kacang kokos (gebakken pinda’s, kokos en kruiden)


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Rooster de kokos in een droge koekenpan en laat het onder goed roeren lichtbruin kleuren.
Voeg de pinda's toe en bak die een paar minuten mee.
Voeg aan de kokos en de pinda's de sjalotten, knoflook, ketumbar, djinten en gula djawa toe.
Laat alles en paar minuten goed mee bakken.
Schep het geheel constant om verbranding tegen te gaan.
Dit bijgerecht kan zowel koud als warm geserveerd worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kacang kokos (gebakken pinda’s, kokos en kruiden) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven