Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Jenang Grendul (cassave pap) recept
Jenang Grendul (cassave pap) recept

Jenang Grendul (cassave pap)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de cassave in kleine blokjes.
Rooster de sago bloem droog in een koekenpan.
Verhit in een pan het water.
Voeg dan de palmsuiker, het panda blad en de cassave toe en kook dit zachtjes totdat de cassave gaar is en de palmsuiker is opgelost.
Strooi de sago erop en roer dit totdat kleine klontjes ontstaan.
Schep het uit de pan en serveer het met de saus.

Bereiding saus:
Verhit in een pan de santen samen met het zout en het panda blad en laat dit zachtjes koken totdat de saus is ingedikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit jenang grendul (cassave pap) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven