Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indonesisch spek recept
Indonesisch spek recept

Indonesisch spek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sjalotjes en knoflook zeer fijn maken.
Maak van alle overige ingrediŽnten een mooie marinade.
Voeg de sjalotjes en de knoflook bij deze heerlijke frisse marinade.
De spek er goed doorheen halen en afgedekt in de ijskast plaatsen.
Hoe langer hoe beter maar ik zou het zeker een halve dag in de marinade laten staan.
In de oven grillen bij ca. 200 graden celsius.
Om het kwartier eventjes draaien en insmeren met de marinade.
Na ongeveer drie kwartier zal de spek klaar zijn.
Het mag rustig donker van kleur zijn.
De spek uit de oven halen en op een schoteltje plaatsen.
Dek de spek in zijn geheel af met aluminiumfolie en laat het nog eventjes een half uurtje nagaren in z'n eigen sap.
Zo trekt de smaak goed in het vlees.
Snijd het spek in hele dunne plakjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indonesisch spek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven