Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
HOT Bananas recept
HOT Bananas recept

HOT Bananas


Ingrediënten


Bereidingswijze


1/2 banaan opensnijden en op de beide zijden insmeren met mosterd (naar smaak) en terug op elkaar leggen. Deze halve banaan in een met gruyère bestrooide snee ham rollen. Maak ondertussen een roux (witte saus) met de bloem en de melk en roer er een beetje kaas door (kaassaus). Leg een basis van saus in een vuurvaste schotel. Leg er de banaanrolletjes op en overgiet met de rest van de saus. Overstrooi met kaas en zet in de oven (zelfde werkwijze als bij hamrolletjes met witloof). Opdienen met kroketjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit hot bananas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven