Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hati ajam goreng (kippenlever en rookspek met kokosmelk) recept
Hati ajam goreng (kippenlever en rookspek met kokosmelk) recept

Hati ajam goreng (kippenlever en rookspek met kokosmelk)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Kook de kippenlevers circa 1 minuut in ruim water.
Spoel ze af onder de koude kraan en laat ze uitlekken.
Snij het spek in blokjes.
Verhit de olie in een wok en fruit hierin de uien.
Voeg het spek en lever toe en bak de levers rondom bruin.
Vervolgens de boemboe’s toevoegen en het geheel even laten bakken.
Voeg de santen toe.
Verwarm het gerecht nog even goed door en maak het op smaak met peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hati ajam goreng (kippenlever en rookspek met kokosmelk) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven