Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde uien met kippenlevertjes recept
Gevulde uien met kippenlevertjes recept

Gevulde uien met kippenlevertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de kippenlevertjes in ruim water aan de kook,
spoel de kippenlevertjes onder de kraan af en laat ze uitlekken.
Kook de uien 15 minuten in water en zout gaar.
Snij de bovenzijde van de ui en hol deze uit.
Verhit de boter in een koekenpan.
Bak de levertjes hierin licht aan toe.
Voeg de ui resten, de rijst en het losgeklopte ei toe,
Breng het mengsel op smaak met paprikapoeder, peper en zout
Vul de uitgeholde uien hiermee.
Bekleed met het spek de bovenzijde van de uien.
Zet ze in een ingevette ovenschotel.
Zet de schotel 15 minuten in de op 200C voorverwarmde oven.
Serveer met sla en aardappelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde uien met kippenlevertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven