Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaat met spinazie en kaas recept
Gevulde tomaat met spinazie en kaas recept

Gevulde tomaat met spinazie en kaas


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Snijd het kapje van de tomaten en hol ze uit.
Bestrooi de binnenkant met zout.
Zet ze ondersteboven en laat uitlekken.
Hak het vruchtvlees fijn.
Hak de knoflook en het sjalotje fijn.
Snijd de kaas in blokjes.
Kook de spinazie iets aan tot ze geslonken is.
Laat de spinazie uitlekken.
Verhit de olie en bak het sjalotje en de knoflook glazig.
Voeg het tomatenvlees toe en verhit tot het vocht verdampt is.
Roer er de spinazie door, verwarm nog even en kruid met peper en zout.
Vul de tomaten met het mengsel en leg de kaasblokjesplakje er op.
Rooster het geheel 5 minuten op de grill.
Of zet de tomaten 8 minuten in een voorverwarmde oven van 150 graden celsius.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaat met spinazie en kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven