Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika met tonijn en ansjovis recept
Gevulde paprika met tonijn en ansjovis recept

Gevulde paprika met tonijn en ansjovis


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de bosuitjes schoon en snijd deze in hele dunne ringetjes.
Maak de sjalotjes schoon een snipper deze fijn.
Maak de paprika’s schoon en snijd deze door de midden en verwijder de zaden en zaadlijsten.
Rasp de kaas fijn.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Maak de tonijn fijn in kleine stukjes.
Snijd de ansjovisfilets in kleine stukjes.
Meng deze met kappertjes, knoflook, sjalotjes, mayonaise, peper en zout door de tonijn.
Vul de paprika's met het vismengsel en zet ze naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel de geraspte kaas erover.
Bak de paprika's 20 minuten in de oven.
Serveer ze lauwwarm.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika met tonijn en ansjovis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven