Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas recept
Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas recept

Gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas


Ingrediënten


12

Bereidingswijze


Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper. Snijd de augurken in kleine stukjes en de kaas in kleine blokjes. Meng het gehakt, de kaas, de augurken en de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er een rol van, iets korter dan het stokbrood. Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol het iets uit. Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en verpak het brood in aluminiumfolie. Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven in 20 minuten gaar en bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevuld stokbrood met rundergehakt, champignons en belegen kaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven