Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gemblong dengan lapisan gula (koekjes overgoten met karamel) recept
Gemblong dengan lapisan gula (koekjes overgoten met karamel) recept

Gemblong dengan lapisan gula (koekjes overgoten met karamel)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor het beslag:
Meng alle ingrediŽnten goed door elkaar.
Voeg dan de santen toe en kneed alles tot een beslag.
Maak hiervan koekjes en frituur die in niet te hete olie bruin en gaar.
Laat ze op keukenpapier uitlekken.

Voor de karamel:
Laat de suiker in het water smelten.
Voeg de boter toe en kook alles in tot de suiker gaat borrelen en de karamel is ingedikt, zet het vuur uit.
Doe de koekjes in de pan met karamel en zorg dat alle koekjes met een laagje zijn bedekt.
Laat afkoelen voordat je ze eet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gemblong dengan lapisan gula (koekjes overgoten met karamel) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gemblong dengan lapisan gula (koekjes overgoten met karamel) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Zijn 4 porties 4 koekjes of 4 keer koekjes voor 4 mensen?
    Nathalie gaf dit recept op 12 maart 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven