Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geitentaart met asperge recept
Geitentaart met asperge recept

Geitentaart met asperge


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de asperges in de lengte door.
Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
Roer de griesmeel geleidelijk en langzaam door de bouillon.
Zet de pan op laag vuur en breng het mengsel al roerend aan de kook.
Laat 10 minuten koken totdat het griesmeel stevig is geworden.
Roer regelmatig door.
Neem de pan van het vuur en klop de boter er door.
Klop het eiwit stijf.
Roer als de griesmeel lauwwarm is geworden de eidooiers en de helft van de kaas erdoor.
Spatel het eiwit voorzichtig door het mengsel.
Bekleed de bodem van een lage taartvorm (20 cm) met bakpapier en schep het griesmeelmengsel in de vorm.
Leg de asperges er in een cirkelvorm op en bestrooi met de rest van de kaas.
Bak de taart in 25 minuten gaar en goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geitentaart met asperge recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven