Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballetjes met spinazie en kikkererwten recept
Gehaktballetjes met spinazie en kikkererwten recept

Gehaktballetjes met spinazie en kikkererwten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak het gehakt aan met de ui, komijn, koriander, zout en peper en rol er kleine balletjes van.
Bak ze aan alle kanten bruin in de olie in ca. 5 minuten.
Was de spinazie en verwijder eventuele dikke steeltjes.
Smelt 1 eetlepel boter in een pan en voeg de spinazie toe.
Laat afgedekt 1 minuut koken tot de blaadjes geslonken zijn.
Voeg de kikkererwten toe en zout en peper en roer alles goed door.
Leg de gehaktballetjes er bovenop, voeg een scheut water toe en laat afgedekt 20-2 5 minuten stoven.
Smelt de resterende boter in een pannetje en roer er het paprikapoeder door.
Roer de yoghurt los in een schaaltje en meng er de knoflook, de munt en een snufje zout door.
Giet het paprikabotersausje over het gerecht en serveer met de yoghurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gehaktballetjes met spinazie en kikkererwten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven