Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frikandel djagoeng (gebakken mais koekjes) recept
Frikandel djagoeng (gebakken mais koekjes) recept

Frikandel djagoeng (gebakken mais koekjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de prei schoon en snij van het witte deel dunne ringetjes
Maak de ui schoon en snipper deze feel fijn
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn
Maak de selderie schoon en hak deze zeer fijn
Laat de maiskorrels goed uitlekken,
Maak de mais fijn door de molen
Meng de mais dan goed met prei, selderie, ui en knoflook tot een homogene massa.
Breng het geheel op smaak met suiker, peper en zout.
Kluts de eieren en roer ze erdoorheen. Strooi er wat tarwebloem bij tot het geheel vast aanvoelt.
Laat in een wok olie goed heet worden.
Vorm met en lepel koekjes van het mengsel en laat ze in de olie van de lepel glijden.
Bak de koekjes tot ze goudbruin van kleur zijn en laat ze uitlekken.

Serveersuggesties

Deze frikadellen kunnen zowel warm als koud gegeten worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frikandel djagoeng (gebakken mais koekjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven