Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Forel met bieslook recept
Forel met bieslook recept

Forel met bieslook


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm een platte pan en rooster de amandelen licht bruin.
Pers de citroen uit.
Maak de forellen schoon en fileer ze.
Bestrijk een braadslee met boter en leg er de filets met het vel naar beneden in.
Strooi er peper en zout over.
Schuif de slee 8 minuten in een oven van 150 C.
Haal de filets uit de braadslee en houd de forel warm.
Blus de braadslee af met witte wijn.
Voeg de room toe en reduceer de saus tot ze licht gebonden is.
Werk er peterselie en bieslook door de saus.
Dien de forellen op met de velkant naar beneden op een voorverwarmd bord.
Besprenkel het geheel met citroensap.
Schenk er saus over en bestrooi het geheel met de amandelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit forel met bieslook recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven