Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Engadiner nusstorte (notenbrood) recept
Engadiner nusstorte (notenbrood) recept

Engadiner nusstorte (notenbrood)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de boter in blokjes en houd deze koud.
Hak de walnoten fijn.
Verwarm de oven voor op 200 graden celsius.
Meng de bloem met de boter, het ei en de helft van de suiker en kneed dit goed door elkaar.
Rol het deeg uit en bekleed er een ingevette springvorm mee.
Bestrijk de bodem met rode bessengelei.
Breng de room aan de kook met de overgebleven suiker, doe de walnoten erbij en laat dit 5 minuten zachtjes koken.
Roer de honing erdoor en schep dit mengsel in de taart.
Bak de taart 50 minuten op 160 graden celsius.

Allergenen Informatie

Voor dit engadiner nusstorte (notenbrood) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven