Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees) recept
Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees) recept

Dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dunne plakjes.
Maak de ui schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maal de kemirienoten fijn in een vijzel.
Rasp de laoswortel fijn.
Fruit in de olie de ui samen met de knoflook licht aan.
Voeg daarna de rest van de ingrediŽnten toe met 1 glas water.
Laat het geheel sudderen tot het water bijna is verdampt.
Voeg hieraan iets olie toe en bak op matig vuur het vlees gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dendeng kulem (gebakken lichtgekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven