Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees) recept
Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees) recept

Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het vlees in dobbelsteentjes.
Maak de kemerienoten fijn in een vijzel.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Vermeng de fijngesneden ui, knoflook, kemirienoten met de overige kruiden.
Bak de runderlappen met de kruiden in de olie tot het gaar is.
Voeg zo nodig wat water toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Dendeng boemboe basa (zachtjes gebakken licht gekruid rundvlees) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Je kan het gerecht tijdens het sudderen aanlengen met water om te voorkomen dat het geheel aanbrand.
    Jaccor gaf dit recept op 19 september 2012 5 uit 5 sterren
  • Wat is de verhouding van het asemwater?
    Ma-griet gaf dit recept op 19 september 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven