Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dahl (licht gekruide Linzen) recept
Dahl (licht gekruide Linzen) recept

Dahl (licht gekruide Linzen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in een pan en doe hierbij de garam masala en kunyit en bak tot de geuren goed loskomen.
Voeg dan toe de linzen en laat deze goed warm worden met de gefruite kruiden.
Maak af met gehakt korianderblad
Lekker bij vlees en kipcurry’s.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dahl (licht gekruide linzen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven