Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging semur (zachtjes gaar gestoofd licht gekruid rundvlees) recept
Daging semur (zachtjes gaar gestoofd licht gekruid rundvlees) recept

Daging semur (zachtjes gaar gestoofd licht gekruid rundvlees)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Maak de sjalotjes schoon en snijd deze in ringetjes.
Fruid de knoflook, sjalotjes en de kruiden in de boter zachtjes aan.
Het vlees in dobbelsteentjes snijden en in de pan op een flink vuur rondom bruin bakken.
De in blokjes gesneden aardappel, de ontvelde en fijngesneden tomaat, de ketjap, een scheutje azijn en 3 deciliter water toevoegen en het vlees zachtjes 3 uur laten stoven.
In het stoofvocht serveren.

Serveersuggesties

Dit gerecht kunt u een dag van tevoren klaar maken. In 20 minuten in de oven bij 175 graden celsius opwarmen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging semur (zachtjes gaar gestoofd licht gekruid rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven