Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Daging Lapis (gekruide runderlappen) recept
Daging Lapis (gekruide runderlappen) recept

Daging Lapis (gekruide runderlappen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de djahe wortel schoon en rasp deze fijn.
Maak de laos wortel schoon en snij deze fijn.
Maak de lomboks schoon en snij deze fijn.
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe in een vijzel fijn tot een mooie homogene kruidenpasta.
Meng het zout , peper en nootmuskaat tot een homogeen poeder.
Wrijf de runderlappen in met het peperzout mengsel.
Verhit de boter in een braadpan.
Braad het vlees aan en braad het vlees rondom bruin.
Voeg de bouillon, ketjap en azijn toe om het geheel af te blussen.
Verhit de olie in de wok en fruit de kruiden massa licht aan tot deze begin te kleuren.
Neem de kruidenmassa uit de wok en voeg dit toe aan het vlees.
Laat het geheel stoven tot het vlees goed gaar is.
Voeg als laatste de paneermeel toe om het geheel te binden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit daging lapis (gekruide runderlappen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven